Woonstad Rotterdam (Woonsol)

Waar staan we

 • 2021

  Samenwerkings-
  overeenkomst
  DDE - Woonstad

 • Jouw aanmelding!

  Q2 2022

  12 huishoudens
  Madernastraat

  12 huishoudens
  Palladiostraat

  12 huishoudens
  Berninistraat

  12 huishoudens
  Bramanteplein

  1000 leden

 • 2023

– Nieuws –

Delen duurzame energie sluit samenwerkingsovereenkomst met Woonsol

Woonstad Rotterdam en Delen Duurzame Energie gaan samen het avontuur aan! Met het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst op 26 juli 2021 is Energie coöperatie DDE Woonsol is een feit. DDE Woonsol gaat duurzame energie opwekken met zonnepanelen, die op vier hoogbouwcomplexen in Rotterdam worden geïnstalleerd. Huurders hoeven alleen maar lid te worden van Woonsol en  zelf niets te investeren omdat Woonsol eigenaar is van de zonnepanelen. DDE Woonsol regelt alles wat nodig is voor de huurders. In totaal kunnen straks 48 huurders profiteren van de duurzaam opgewekte stroom als zij lid worden van DDE Woonsol. Huurders krijgen dan een energiecontract voor elektriciteit bij Greenchoice tegen een zeer voordelig tarief. Goed voor hun portemonnee en goed voor het klimaat! De vier complexen zijn een pilot project, als de pilot slaagt zullen meer daken van Woonstad worden gebruikt om door DDE Woonsol zonnepanelen op te leggen.

-Bestuur-

jaap

Jaap Willem Eijkenduijn

Penningmeester

In deze onzekerere tijden moet het tegengaan van energiearmoede een prioriteit zijn. Lage en zoveel mogelijk vaste energie tarieven helpen mensen met een kleine beurs.

vincent

Vincent van der Kraan

Algemeen bestuurslid

Met onze energiecoorporaties er voor zorgen dat iedereen kan deelnemen aan de energietransitie, duurzame betaalbare stroom voor iedereen.

henk

Henk Gravesteijn

Voorzitter

Ook mensen met de smallere portemonnee kunnen laten profiteren van lagere energielasten op zodanige wijze dat ook het milieu er mee geholpen is!

  Meld je aan en word lid!

  Aanhef: MevrouwMijnheer